Samenwerking huisartsen en apothekers
Huisartsen en apothekers hebben regelmatig overleg over medicijnen. Dit gebeurt zowel op het niveau van de behandeling van ziekten met medicijnen in het algemeen in het zogenaamde Farmaco Therapeutisch Overleg (FTO) als op het niveau van het voorschrijven van medicijnen aan individuele patiënten.

Wijkgerichte zorg Medisch Sociaal samenwerkingsnetwerk
In ons Medisch Sociale samenwerkingsnetwerk werken we samen met hulpverleners op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Regelmatig overleggen de praktijkondersteuners GGZ van Duizendblad en huisarts Brigitte van Oosten samen met de wijkcoaches van Waardhuizen/Middenhoven (Joyce Weij- van Ewijk) en Westwijk /Bovenkerk (Hugo van de Kooij) en een afvaardiging van maatschappelijk werkers van Participe (Adrienne Bosch, tel: 06-23053825).

Zorggroep Amstelland
Met Zorggroep Amstelland werken wij samen als het gaat om de behandeling van chronische aandoeningen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en Astma/COPD. Deze groep is opgericht door en voor de huisartsen in Amstelland: Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude.

Wij werken ook nauw samen met andere hulpverleners en mantelzorgers in de wijk. Daarnaast hebben we in 2017 bewonersparticipatie opgezet.

 

 

 

 

 
logo